Natuur & Landschap

Drs. Eveline Bogaard biedt trainingen aan leidinggevende professionals en vrijwilligers op het gebied van Natuur & Landschap. Voor vakmensen die een groep vrijwilligers begeleiden maar ook voor coördinerende vrijwilligers die meer uit het team willen halen.

Begrip en communicatie zijn de basis van een goede verstandhouding tussen mensen. Duidelijk communiceren en efficiënt samenwerken zijn vaardigheden die aangeleerd kunnen worden en onmisbaar zijn voor een goedlopend team. 

Tijdens de training leert de coördinator:

 • om te gaan met verschillende persoonlijkheden, 
 • goede input en feedback te geven,
 • te letten op de groepsdynamiek,
 • en grenzen te stellen.

 

Bij de terugkomdag wordt gekeken naar de ervaringen met het toepassen van de geleerde technieken. Vooral hoogopgeleide professionals die al veel ervaring hebben met het aansturen van teams vinden een goede uitdaging en begeleiding bij Eveline Bogaard.

Het is ook mogelijk om het hele team een training te bieden. Het team:

 • krijgt de ruimte om elkaar op een andere manier te leren kennen,
 • kan sparren en ideeën uitwisselen,
 • leert ook over input, feedback, groepsdynamiek en grenzen stellen,
 • voelt zich gehoord en gewaardeerd.

Tijdens de training wordt de bestaande situatie zo goed mogelijk gespiegeld en alle trainingen zijn op maat gemaakt, want goed leiderschap is maatwerk. 


Maatwerk

Bogaard Trainings Design levert altijd maatwerk. Er wordt gewerkt met mensen waarbij het principe “iedereen doet mee” het uitgangspunt is. Persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers, professionals en invulling van organisatiedoelstellingen gaan daarbij hand in hand. De trainingen benaderen zo dicht mogelijk de praktijk, zijn resultaatgericht en stimuleren het verdere leerproces van medewerkers en vrijwilligers. Ook langere tijd ná de training.

 

Over Eveline Bogaard als trainer

Eveline Bogaard heeft aantoonbare ervaring in het succesvol trainen en coachen van professionals en vrijwilligers in het landschapsbeheer. De sfeer tijdens de trainingen is ontspannen en afwisselend, er wordt een goede dosis humor ingezet en als het kan wordt er van de buitenlucht genoten. 

Volgens deelnemers:

 • haalt Eveline het beste in de mensen naar boven,
 • is zij sterk in het trainen van hoogopgeleide, professionele begeleiders van teams en teamleden,
 • kan zij goed improviseren waar nodig,
 • heeft zij passie voor haar werk.
 
 
 

Wilt u meer informatie over een training om het beste uit uw team te halen? Of wilt u met het hele team een training op het gebied van communicatie volgen? Neem dan gerust contact op.

 

 

Ook met ons samenwerken?

Gratis introductie workshop voor leidinggevenden in het groen

 

Komende activiteiten

 • Verzorging van de Opleiding Groene Arbo coaches
 • Selectie auditie nieuwe trainingsacteurs in Bergen
 
 
Ik geloof dat in de nabije toekomst de activiteiten van professionals en vrijwilligers volledig geïntegreerd zullen zijn. Daar werk ik met de teams graag naar toe.
— Eveline

Reviews

 
Een innovatieve training.

“In tegenstelling tot eerder gevolgde trainingen vonden wij bij BTD een innovatieve trainingsaanpak voor professionals die veel beter aansloot bij ons huidige niveau van werken. 

— M.B.

Zeer interessante cursus!

“De handvatten die ik er uit mee kreeg, de open, veilige sfeer. Iedereen was erbij betrokken, theorie en praktijk sluit goed op elkaar aan”

— L.K.

Prachtige resultaten.

“Ze heeft een goed programma geboden, en fijn dat ze vasthoudend op kwesties ingaat”

— J.Y.


Impressie en locaties

 
 

Ook met ons samenwerken?

Gratis introductie workshop voor leidinggevenden in het groen